Saznaj više

O nama

Edukacije

Razne edukacije i radionice na teme začeća, trudnoće, poroda, postpartuma, dojenja, prehrane, dohrane, masaže beba, ženskog zdravlja sve na jednom mjestu.

Vježbanje i tretmani

Yin yoga te vježbanje prilagođeno trudnicama, mamama nakon poroda te svim ženama kojima je potreban dubok i značajan pokret, obogaćeno tretmanima abdomena i individualnim pristupom

Ženski krugovi

Od čarolije ženskih krugova i podrške, tematskih pričaonica, opuštenih družionica, do proslava trudnoće i prvih mjesečnica. Tu smo za žene u svim životnim fazama.

DSC_9337
mati centar

MATI. Mjesto učenja, prihvaćanja, druženja i osnaživanja.

Drage MATI žene, Želim Vam još jednom zahvaliti na današnjem danu. Mi smo se baš lijepo zabavili i podružili. Hvala što ste nas pozvale, što ste čuvale bebača. Sve tri ste baš jako divne i drage i želimo vam puno punoooo lijepih trenutaka u vašem novom predivnom centru.
Viktorija Mamić
Zagreb

MATI Centar cjeloviti je centar za trudnice, majke i žene, ali i obitelji. Njegove tri začetnice među sobom imaju ekstenzivno znanje i višegodišnje iskustvo u područjima trudnoće, poroda, postpartuma, dojenja, prehrane, tjelovježbe i bodyworka te su odlučile spojiti svoja znanja i stvoriti jedno sigurno mjesto na kojem će žene i obitelji moći pronaći sve što treba na jednom mjestu. Od predavanja, radionica, stručnih suradnika, do druženja, pričaonica te ženskih krugova. 

 

Upoznaj nas malo bolje

Nas tri. Posebna jedna priča i povezanost. Mama, kćer, prijateljica, kolegica, mentorica, učiteljica, učenica, podrška. Žena za ženu. Svaka od nas.

Zajedno smo zaplovili u vode rada sa ženama i obitelji u raznim aspektima i oblastima, a najviše od svega -podrške.

 

Kroz naš rad, što samostalni a što zajednički, stvorila se želja da se ukorijenimo i da na jednom mjestu pružamo to sve. Da stvorimo naše gnijezdo koje se zasniva na našim zajedničkim načelima. Neosuđujuća podrška i edukacija, puna topline i razumijevanja, znanja i motivacije, kako bi se žene osnažile i pronašle svoj krug i sigurnost, kako u zajednici, tako i u sebi. Upravo radi toga nastala je ideja za MATI Centrom.

 

Una Pašić Gregović

Majka dvojici dječaka, porođajna i postpartum doula, porođajna edukatorica, savjetnica za dojenje i nutricionistička savjetnica za trudnoću, postpartum i dohranu djece. Uz to posebno posvećena temama pripreme za začeće, holističkom pristupu ženskom zdravlju, kao i podršci bebama kroz tegobe kao što su refluks i kolike. Moja najveća strast leži u edukaciji roditelja, kako bi im dala alate kojim se mogu osnažiti i u roditeljstvo uplivati samopouzdano, zbog čega se i sama kontinuirano educiram u srodnim oblastima preko 5 godina.

Kristina Hrvoić Podhraški

Majka sam jednog živahnog dječaka, koji me inspirirao da se danas bavim radom kao postpartum doula, savjetnica za dojenje te porođajna edukatorica. Moj fokus leži ponajviše u podršci u periodu postpartuma, za kojeg mislim da je od iznimne važnosti, kako za bebu, tako i za majku. Vlasnica sam obrta "KUTAK SVIJETA", Obrt za edukaciju i savjetovanje. Posebna tema interesa i posvećenosti leži mi u temi carskog reza, kao i vaginalnog poroda nakon carskog reza, za što se kontinuirano educiram, kako bih to znanje prenosila dalje i time podržala i pripremila žene i obitelji.

Seka Pašić

Majka triju kćeri, baka dva unuka te višegodišnja učiteljica yoge s posebnim fokusom na Yin yogu koja prati ženski princip te koji ima divne prilagodbe za trudnoću i postpartum, za čiji se fitness kontinuirano educiram. Porođajna sam i postpartum doula te savjetnica za dojenje. Posebnu ljubav gajim prema ljudskom tijelu, bilo kroz yogu, tretmane abdomena, Spinning Babies® tehnike, baby handling ili masažu, što su sve tehnike u kojia sam educirana i čime rado podržavam onima kojima je potrebno.

U MATI Centru svaka je žena u svakoj svojoj životnoj fazi jednako važna i vrijedna, njezina je dobrobit uvijek u fokusu, svaki njen "milestone" zaslužuje slavljenje, a kroz teške trenutke ondje može pronaći podršku, nadu i mir. Veselim se svemu što će Matice pružati zajednici, uzbuđena sam zbog svake žene, posebice (budućih) majki koje dobivaju sigurno mjesto na kojem će moći biti sve što jesu, bez zadrške, bez umanjivanja i osude jer Una, Seka i Kristina čine prekrasan tim čija znanja obuhvaćaju širok spektar tema, a zajednička im je misao vodilja pokazati svakoj ženi zašto nije sama.
Tena Jurišić Karačić
Zagreb
Scroll to Top